23948sdkhjf

Taxibolag till Moderna

Taxigiganten Fågelviksgruppen har tecknat avtal med uppstickaren Moderna Försäkringar. Det innebär en rivstart för försäkringsbolagets nystartade avdelningen Företagsmotor.
Fågelviksgruppen är Sveriges största rikstäckande taxiorganisation med totalt omkring 4 700 fordon. Där ingår bland andra Taxi Kurir, Taxi 020, Botkyrka Taxi, Top Cab och Taxi Skåne. Fågelviksgruppens taxibolag har representation i 40 städer genomförs 140 000 taxiuppdrag varje dag. Koncernen omsätter årligen 3,5 miljarder kronor och finns därmed med bland de 250 största företagen i Sverige.

Att Fågelviksgruppen nu valt Moderna Försäkringar innebär något av ett genombrott för uppstickaren som lanserade sina yrkesförsäkringsprodukt Företagsmotor i mars i år.

Företagsmotor lanserades efter en grundlig kartläggning av marknadens behov, enligt Moderna Försäkringar. Ambitionen är att erbjuda försäkringslösningar som håller kundernas fordon rullande och därmed sänker företagets totala försäkringskostnad. I det syftet har ett specialiserat skadecenter etablerats i jämtländska Ragunda.

Våra fem specialister har skapat en produktportfölj, som enkelt kan anpassas för att möta varje företags specifika behov. Moderna Försäkringars moderna IT-system är också en garant för smidigare administration och snabbare service.

– Avtalet med Fågelviksgruppen är ett kvitto på att Modernas satsning på Företagsmotor är riktig. Vi satsar konsekvent och långsiktigt inom hela Yrkestrafikområdet och gensvaret har varit stort, säger Ingmar Norrefjord , Chef Företagsmotor Moderna Försäkringar.

Fotnot.
Sedan den 2 april 2009 ägs Moderna Försäkringar Sak AB av den danska försäkringskoncernen TrygVesta.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062