23948sdkhjf

Gratis buss till Roskilde

Swebus Express bjuder på resan till Roskilde Festival för de som stiger på i Helsingborg. Men även långväga resenärer får kraftig rabatt och chans att vinna gratisresor.
Roskilde Festival i samarbete med Swebus Express subventionerar resor från Sverige till festplatsen. Festivalbiljetterna blir med dagens svaga svenska kronkurs dyra för svenska besökare och därför rabatteras nu resorna med mellan 30 procent och 100 procent. Dessutom anordnar Swebus Express en tävling där man kan vinna 100 gratis inträdesbiljetter och resor.

Roskilde Festival fortsätter sitt samarbete med Swebus Express som för sjätte året i rad anordnar resor från flera orter i Sverige hela vägen fram till Roskildes festivalområde. För att inte tappa besökare från Sverige med den fallande kronkursen har man valt att subventionera resorna med Swebus Express när man samtidigt köper sin festivalbiljett.

Flera tusen glada svenskar besöker årligen festivalen och vi vill gärna vara med och se till så att det blir så även i år då många kanske har svårt att ha råd med detta nöje. Men bussresan blir rekordbillig i år: Från till exempel Helsingborg går det att hitta resor som är helt gratis och i orter som Jönköping och Halmstad erbjuds en prisreduktion på mellan 70 och 90 procent. Rabatter på 50 till 70 procent går även att hitta på resor från orter högre upp i landet, som Stockholm och Norrköping.

Swebus Express anordnar dessutom tävlingen Festivalresan där 100 lyckliga festivalbesökare vinner en betald resa och inträdesbiljett till festivalen. Tävlingen pågår fram till den 22 maj.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063