23948sdkhjf

Nya agenturer till Nordbus

Ny representant för Marcopolo, Kapena och Indcar blir Nordbus i Odensbacken. Alla kommer att marknadsföras under namnet Nordbus.
Nordbus som är del av Bussdoktorn i Odensbacken slår nu upp portarna som representant för försäljning av nya bussar från Marcopolo Portugal och Kapena Polen. Indcar Spanien som redan är etablerad på den svenska marknaden har sedan två år försålts genom Bussdoktorn. Bussarna kommer att omfatta storlekarna mini, midi och fullstora.

Produkterna kommer att marknadsföras under namnet Nordbus. Kvalitet till rätt pris och marknadens behov har legat till grund för bildandet av Nordbus. Bussarna specificeras och byggs för nordiska förhållanden med erfarenhet från bl a den finska marknaden. Samtliga bussar/karosser kommer att erbjudas med IVECO chassier och drivlinor.

Nordbus har inlett ett nära samarbete med Delta som är importör av IVECO och Irisbus i Finland. Genom samarbete uppnås synergi-effekter, som gynnar kunden på den nordiska marknaden. Delta har flera års erfarenhet av produkterna och är redan etablerad på den finska marknaden. Dessutom finns samarbete med företag utanför Norden som är Nordbus behjälplig med hantering av begagnade bussar. Här finns en styrka i Nordbus att också kunna hantera den sidan.

Eftermarknaden med fullservice kommer att skötas av Bussdoktorn som redan har en väl utbyggt verkstad och reservdelslager och med erfarenhet av IVECO sedan flera år tillbaka. Verkstadspersonalens kunnande hålls på hög nivå genom kontinuerligt uppdatering.

Tisdagen den 26 maj kommer den officiella starten ske för Nordbus med en visning av bussar från respektive bussleverantör med representanter i Odensbacken. Representanter för Nordbus är vd Martin Olofsson och försäljnings-ansvarig Gilbert Jansson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.142