23948sdkhjf

Maten i fokus i Malmö

Massor med inspiration, engagemang och nya matupplevelser. Det är Mat i Malmö - en vecka fylld med aktiviteter kring den goda maten. Matveckan inleds den 16 oktober med Älska Mat, Skånes nya matmässa, och avslutas den 23 oktober med semifinal i Årets Kock.
- Matutbudet är en oerhört viktig del i stadens attraktivitet. När vi nu får en ny matmässa och Årets Kock till Malmö under samma vecka passar vi även på att visa Malmös rika och varierade matupplevelser. Vi vill helt enkelt få fler att upptäcka den goda maten i staden, säger Johan Hermansson evenemangschef i Malmö.
Under en vecka den 16-23 oktober satsar Malmö på att lyfta maten i staden. Mat i Malmö inleds med Skånes nya mat- och dryckesmässa Älska Mat, som bjuder på mycket underhållning, inspirerande seminarier och gästspel och massor med kulinariska upptäckter. Matveckan avslutas med semifinal i Årets Kock och däremellan blir det seminarier, kockalunch på skolorna och olika mataktiviteter runtom i Malmö.
Mat i Malmö är ett samarbete mellan Malmö stad och näringen där man gemensamt vill uppmärksamma och inspirera malmöbor och besökare till större matupplevelser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.116