23948sdkhjf

Paketresor online

Sörmlands turismutveckling AB har tecknat samverkansavtal med 4Rest Scandinavian Travel AB angående att paketera, marknadsföra och sälja Sörmländska upplevelser online.
På förfrågan från besöksnäringen i Sörmland har Sörmlands turismutveckling AB undersökt möjligheterna att skapa en organisation och en plattform för att paketera, marknadsföra och sälja de upplevelser som företagen erbjuder.
Tillsammans med 4Rest Scandinavian Travel AB*(4Rest) har man nu hittat en lösning där 4Rest tar det operativa ansvaret för att driva paketering och försäljning i samarbete med Sörmlands Turismutveckling AB och de företag som sedan tidigare arbetar med 4Rest.
Arbetet med att samla in upplevelser och paketera dem har redan startat. I februari nästa år räknar Niklas Gustavsson, VD 4Rest och Ola Nilsson, VD på Sörmlands turismutveckling AB, med att www.bokasormland.se ska kunna lanseras med ett 50-tal bokningsbara paketupplevelser.
Niklas Gustavsson på 4Rest Travel säger som nyinflyttad sörmlänning sedan två år att det ska bli spännande att få gå på djupet med de upplevelser som finns att erbjuda i Sörmland.
- Äntligen har vi kommit igång med arbetet att paketera och hitta säljkanaler för upplevelser och boende i Sörmland. Inom kort kommer flera av anläggningarna att säljas både via www.visitsweden.com, www.golf.se för golfprodukter och givetvis www.bokasormland.se så snart lanseringen av siten är klar. Vi välkomnar fler webbsiter att presentera de bokningsbara paketen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096