23948sdkhjf

Samarbete HandheldGetac

Handheld koncernen och Getac Technology Corporation ingår ett strategiskt samarbete för att tillsammans expandera på marknaden för stryktåliga mobila datorer.
Detta samarbete innebär ytterligare egen brandade stryktåliga datorer från Handheld, vilka kommer att tillhandahållas via ett världsomfattande nätverk bestående av drygt 250 återförsäljare.

– I vår tillväxtplan ingår det att vi ska öka tillgängligheten på marknaden. Handheld koncernen är en ledande leverantör av stryktåliga mobila datorer och genom detta samarbete kommer Getac att stärka sina distributionskanaler. Vi kommer även att utöka vår tekniska kundsupport genom att nyttja Handhelds befintliga partnernätverk, säger J ames Hwang , vd för Getac Technology Corporation.

– Vi är mycket nöjda över att ha ingått ett långsiktigt samarbete med Getac. Den erfarenhet, kunskap och kompetens som Getac har inom utvecklingen av stryktåliga mobila datorer är oöverträffad. Vårt mål är att tillhandahålla de bästa stryktåliga datorerna som finns på marknaden och vårt samarbete med Getac garanterar detta, säger Jerker Hellström , vd för Handheld koncernen.

– Inom en snar framtid kommer vi på Getac utöka vår produktportfölj med en rad innovativa stryktåliga datorer. Genom att vi nu kommer att sälja våra datorer via Handheld koncernen så kommer vi också snabbare åt en bredare målgrupp, säger James Hwang.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125