23948sdkhjf

Billigare flygbuss till Arlanda

Det har blivit billigare att åka mellan Stockholm och Arlanda flygplats. Men bara för den som köper en E-biljett på Flygbussarnas hemsida.
Priset på en E-biljett sänks till 99 kronor, vilket innebär att det blir 20 kronor billigare att åka med E-biljett än med andra biljetter. Sänkningen innebär att Flygbussarna kan erbjuda kunderna ett väldigt förmånligt pris när de köper sin biljett i förväg. En resa med E-biljett på Flygbussarna mellan Stockholm och Arlanda flygplats blir efter sänkningen upp till 80 procent billigare än med andra transportalternativ.

– Genom prisskillnaden mellan en E-biljett och andra biljetter hoppas vi att fler ska välja att köpa sin biljett i förväg. Om fler resenärer köper biljett i förväg blir ombordstigningen enklare och resorna snabbare, säger Kristian Jalakas , affärschef på Flygbussarna.

En biljett till Flygbussarna är giltig i tre månader och kan därför köpas i god tid före resan. Den som köper E-biljett kan också välja att få den som SMS och därmed resa helt pappersfritt.

– I dag är det vanligt att man bokar och köper sin flygresa på internet och i samband med det är det naturligt att även köpa sin flygbussbiljett, säger Kristian Jalakas, affärschef på Flygbussarna.

Flygbussarna har fortfarande ungdomsrabatt och pensionärsrabatt, även på E-biljetten. Barn åker som vanligt gratis med en betalande vuxen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063