23948sdkhjf

Långholmen fick årets kudde

Sveriges bästa vandrarhem 2009 finns på Långholmen/Stockholm, Edsåsdalen/Jämtland, torp/Göta Kanal-Västergötland, Stora Fjäderägg/Västerbotten, Stigbergsliden/Göteborg och Rävhagen/Visby.
För tionde året i rad har Svenska Turistföreningen premierat de vandrarhem som varit mest uppskattade av gästerna under året. Utmärkelsen har sex kategorier, varav årets kudde är den mest prestigefyllda.
STF Vandrarhem Långholmen i Stockholm fick Årets kudde med följande motivering: Vinnaren av Årets Kudde är ett vandrarhem av kontraster. Det är naturnära fast centralt. Gästerna har utmärkta möjligheter till utomhusmotion, fast få andra vandrarhem erbjuder lika mycket att uppleva inomhus. Vandrarhemmet lever ut sin fantasieggande och mångsidiga historia, trots att det erbjuder allt man kan begära av modern service och fräschör. Den tydliga kulinariska profilen är något som äldre tiders gäster bara kunnat drömma om.

Det finns 320 STF-vandrarhem spridda över hela landet. Nu är det klart vilka av dessa som varit mest populära under 2009. Priset är ett kvitto på att vandrarhemmet har någonting bra att erbjuda, att det är uppskattat och att STFs medlemmar trivs där. Vinnaren har utsetts genom omröstning på www.svenskaturistforeningen.se av gäster som har bott på STFs anläggningar. I de övriga kategorierna prisas Årets Miljövandrarhem, Årets Natur- och Kulturupplevelse och Årets Nykomling och Bästa gästnattsprestation.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11