23948sdkhjf

Bussigare i Västerås

11 januari nästa år får västeråsarna fler och bättre bussförbilndelser, bland annat blir det direktbuss till Norrköping när Swebus Express nya tidtabell börjar gälla.
Förutom direktbussar till Norrköping blir det fler Flygturen-avgångar anpassade för ABB-anställda och fortsatta Sälenresor efter jul. Tidigare har det saknats en direktförbindelse med Swebus Express mellan Västerås och Norrköping, men i januari sätter bolaget in helgturer som inte kräver några bussbyten. Samtidigt utökas Flygturen med kvällsavgångar anpassade för affärsresenärer. Till jul införs även en direktbuss till Sälen, som fortsätter att köra till och från Västerås ända fram till mitten av april 2010.

– Vi vill ge västeråsarna så bra resemöjligheter som möjligt och tar gärna emot konkreta önskemål gällande busstrafiken. Exempelvis inför vi de nya kvällsavgångarna på Flygturen på efterfrågan från ABB. Vi tror också att fler kan ta Flygturen till närliggande städer som Enköping, Köping och Örebro, dessa bussar är inte på något sätt reserverade enbart för flygresenärer, säger Ingvar Ryggesjö , pressansvarig för Swebus Express.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078