23948sdkhjf

Sörmland säljer sig på nätet

Nästa år kan utländska gäster boka sörmländska upplevelser på sajten stockholmcountrybreak.com
Nu är det klart att sajten stockholmcountrybreak.com lanseras i mars. Sörmlands turismutveckling AB börjar nu sälja in sajten på utländska marknader genom exempelvis VisitSwedens Sverigekatalog i Tyskland och i Stockholm Visitors Boards kataloger. Vid TUR-mässan i Göteborg i mars 2010 kommer sajten lanseras och marknadsföras.
- Vi kommer att ställa ut i Stockholms monter tillsammans med andra sörmländska företag och kompletterar Stockholms utbud med utflykter och upplevelser i omgivningen – ett ”break” från storstaden! säger Ola Nilsson, VD, Sörmlands turismutveckling AB.

Den svenska sajten bokasormland.se fortsätter att utvecklas. Arbetet med att samla in och paketera upplevelser är redan på god väg. Hittills är cirka 45 företag och kommuner med. Inom kort kommer flera av anläggningarna att säljas på till exempel visitsweden.com och golf.se för golfprodukter.

Fördelarna för dem, enligt Sörmland Tursim, som väljer att bli bokningsbara på bokasormland.se och utländska versionen stockholmcountrybreak.se är många. Redan idag finns över 80 procent av den svenska turistindustrin i bokningssystemet CityBreak. Turistföretagare som går med i bokasormland.se eller stockholmcountrybreak.com väljer ett samarbete med en resebyrå som ställer resegaranti enligt paketreselagen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079