23948sdkhjf

Birger Jarl fortsätter att utmana

Designhotellet Birger Jarl i Stockholm fortsätter att utveckla sin profil. Julgransutställning, konsert, specialskriven musik med mera flyttar fram hotellets position.
För sjätte året i rad har designhotellet Birger Jarl i Stockholm bjudit in några av Sveriges främsta företrädare inom mode, design och form för att de ska ge sin högst personliga tolkning av julens grönaste aktör - granen.
Årets utställning bjuder på såväl gran i byggsats som klackar i taket.
- Det känns otroligt inspirerande att få möjlighet att samarbeta med några av Sveriges absolut hetaste namn inom mode och design. Hotel Birger Jarl står för en unik blandning av design, musik, utställningar och kreativa möten. Den här säsongen presenterar vi våra fantastiska julgranar, musik inspirerad av de specialdesignade rummen och en stämningsfull julkonsert, säger Marianne Hultberg, VD för Hotel Birger Jarl.

Årets julgransdesigner är en spännande skara med den gemensamma nämnaren att de alla velat ifrågasätta och utmana de
traditionella värderingarna inom sina respektive områden. En Hollywood-stylist, en luxuös smyckesdesigner, Svenska
Moderådets VD, glada strumpor, klädskapare med Sverige och övriga världen som arbetsfält; alla ryms de under granen i år.

De granna mästerverken visar upp sig för hotellets gäster och andra nyfikna i Hotel Birger Jarls lobby från den
27 november till jul.

Birger Jarl fortsätter också att utveckla sin profil inom andra områden. Det blir julkonsert med bland andra Plura, Daniel Lemma, Rebecka Törnqvist och Immanuelskyrkans vokalensemble. Hotellet har också tagit fram specialskriven musik som knuter an till de olika,designade rummen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111