23948sdkhjf

Tävlingen årets Bussturiststad kör igång

Nu startar arbetet med att få fram ett antal kommuner och städer som ska tävla om att bli Årets Bussturiststad 2010. Den stora prisutdelningen kommer att äga rum på Busstorget på TUR-mässan i Göteborg den 25 mars mellan kl 17 och 18.
På www.rt-forum.com och i nyhetsbrevet finns från och med idag en banner som heter Årets Bussturiststad 2010 . Du som är intresserad av att nominera kandidater, kan klicka på den bannern för att få information om vilka kriterier och regler som gäller för att bli utsedd till Årets Bussturiststad.
Premiären för det nya priset skedde på TUR-mässan i mars där fyra kommuner/städer hade gått till final. Det var Göteborg, Jönköping, Helsingborg och Stockholm. Det blev Stockholm som vann och därmed fick man också tävla i den europeiska tävlingen IRU City Trophy som hölls på mässan Bus World i Kortrijk i Belgien i oktober. Där tog Stockholm hem slutsegern och därmed priset som den bästa bussturiststaden i hela Europa.
Årets Bussturiststad är ett samarrangemang mellan Bussbranschens Riksförbund, BR, och tidningarna RESFORUM och TRAFIKFORUM. Priset till vinnaren kommer att delas ut under festliga former den 25 mars, kl 17-18 på Busstorget. Sista dag för att nominera kandidater är den 29 januari 2010.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109