23948sdkhjf

Fler vinterresor med Swebus

11 januari börjar Swebus Express nya tidtabell att gälla. Till vinterns nyheter hör en satsning på Karlstad respektive Västerås. De populära Snöresorna fortsätter att köras ända till april.
– Flera av årets tidtabellsjusteringar inför vi på efterfrågan från våra kunder. Exempelvis tillkommer både Knöstad och Molkom som nya, efterfrågade hållplatser. Dessutom satsar vi på mer trafik till bland annat Karlstad och Västerås, som är viktiga knutpunkter för våra resenärer, säger Ingvar Ryggesjö , pressansvarig för Swebus Express.

Tidtabellen gäller under perioden 11 januari till och med den 13 juni. Nedan några nyheter ur Swebus Express tidtabell från den 11 januari:

Fler bussar till Västerås
Ny direktförbindelse mellan Västerås och Norrköping införs. Samtidigt utökas Flygturen med kvällsavgångar anpassade för affärsresenärer. Bussarna mellan Norrköping och Örebro inkluderar Köping och Västerås på torsdagar, fredagar och söndagar. Direktbussarna till Sälen som infördes innan jul fortsätter även att köra till och från Västerås ända fram till mitten av april 2010.

Mer trafik till Värmland
Karlstadborna får två nya morgonturer från Mariestad till Karlstad respektive från Karlstad till Jönköping. Dessutom tillkommer Molkom och Knöstad som nya hållplatser inom länet.

Tidigare morgontur till Växjö universitet
Morgonturen från Jönköping till Smaland Airport och Växjö universitet tidigareläggs på vardagar med 45 minuter. Ny avgångstid från Jönköping är kl. 07.05 och bussen når Växjö kl. 09.00.

Snöresor ända till april
Årets Snöresor går mellan Stockholm och Sälens skidstationer på söndagar och torsdagar fram till den 11 april 2010. Västerås och Kläppen är nya hållplatser för säsongen. Fasta priser gäller på biljetterna: 395 kronor mellan Stockholm och Sälen för vuxna, respektive 345 kronor mellan Västerås och Sälen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109