23948sdkhjf

Hagelqvist resor sålt till ReseMakarn

Vårgårdabuss AB har sålt Hagelqvist resor till ReseMakar’n i Vänersborg. I affären ingår Hagelqvist resors trafik utanför Norden samt namnet Hagelqvist resor.
Vårgårdabuss AB kommer i fortsättningen även att utföra betydligt fler reseuppdrag åt ReseMakar’n i Europa.
I och med detta köp förstärker ReseMakar’n sin lokala ställning i Skaraborg och Sjuhärad och fortsätter att utvecklas som ett ledande reseföretag som specialiserat sig på bussresor i Europa.
- Framför allt våra resenärer i Skaraborg kommer märka av skillnaden med fler avgångar och ett större utbud av resor i samband med affären. Hagelqvist resors välkända profil kommer att leva kvar och mixas med ReseMakar’ns. Vi tror starkt på framtiden trots rådande lågkonjunktur och ser en ära i att få föra anrika Hagelqvist resor vidare in i framtiden, kommenterar Erik Dahlbom som är ägare till Resemakar´n

Resorna inom Sverige och Norden, som genomförts under Hagelqvist resors namn tidigare, kommer i fortsättningen att säljas under Vårgårdabuss eget namn med samma reseledare och guider som tidigare.
För Vårgårdabuss AB som drivit Hagelqvist resor under 3 år innebär det att man kan koncentrera sig på resor inom Norden, men under egna varumärket Vårgårdabuss AB, som man hoppas kommer stärkas av detta. Trafiken i Europa kommer samtidigt att öka genom trafiken åt ReseMakar’n.
- Vi hoppas att våra resenärer ser fördelarna med denna affär, då man får ett betydligt större utbud med resor i Europa genom ReseMakar’n/Hagelqvist resors försorg, samt kunna fortsätta att resa inom Norden med Vårgårdabuss, säger Östen Hallenbert, delägare i Vårgårdabuss AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062