23948sdkhjf

Ryska temaveckor på Tallink

Tallink firar rysk jul- och nyår med blinier, pelmeni, vodka samt rysk sång och dans för alla Tallinn- och Rigaresenärer de kommande veckorna.
Från och med den 6 januari och sex veckor framåt är det ryskt specialtema ombord på samtliga fartyg på linjerna Stockholm - Tallinn, Stockholm - Riga och Helsingfors - Tallinn.

Den ryska julen firas enligt den julianska kalendern först nu i januari och det ryska nyåret infaller den 14 januari. Detta firar Tallink genom att ha ett ryskt specialtema i restaurangerna, barerna och i showerna ombord på samtliga fartyg till Tallinn och Riga.

De populära ryska restaurangerna samt à la carte-restaurangerna ombord dukar upp en mängd klassiska ryska läckerheter som blinier, pelmeni, mustiga soppor, kyckling Kiev och shasliki för att bara nämna några.

- Nu får gästerna möjlighet att prova på det spännande ryska köket som blir mer och mer populärt över hela världen, säger Irene Kiisk, Reklam- och marknadschef på Tallink Silja AB.

Underhållningen ombord går förstås i rysk ton och barerna på Tallinks fartyg slår ett extra slag för cocktails som ”White Russian” och ”Black Russian” och Tax-free butikerna ombord har tagit fram förmånliga erbjudanden för den shoppingsugna.

Tallinks ryska temaveckor pågår mellan den 6 januari t.o.m. den 14 februari 2010 ombord på Baltic Queen och Victoria (Stockholm - Tallinn), Romantika och Silja Festival (Stockholm - Riga) och på Baltic Princess (Helsingfors - Tallinn)

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062