23948sdkhjf

Dansbandskalas till sjöss

Knappt har TV-kamerorna slocknat förrän det är dags för vinnarna, The Playtones, i SVT:s tittarsuccé Dansbandskampen att tillsammans med de populäraste dansbanden från programmet släppa lös Dansbandskalaset ombord på Silja Line´s Galaxy mellan Stockholm och Åbo.
Den 20 januari är det premiär för Dansbandskalaset när vinnarna i Dansbandskampen, The Playtones, och tvåan, Titanix, bjuder in alla festsugna till en oförglömlig dansbandskryssning påSiljaTallinks partybåt, Galaxy.

- Att åka på kryssning och få dansa till sina favoritdansband är en helig allians för många. Nu kan vi erbjuda våra resenärer en dansbandsupplevelse i form av Dansbandskalaset, säger Ats Joorits, Försäljnings- och marknadsdirektör på Tallink Silja.
Precis som i fjol har den mycket uppskattade jurymedlemmen Thomas Deutgen bjudits in till Galaxy för att agera konferencier för Dansbandskalaset. Thomas kommer även att leda frågestunder och hålla i tävlingar med spännande priser; eller vad sägs om möjligheten att få sjunga live med banden och erhålla ett personligt omdöme av Thomas själv?

- Silja Line bjuder in till en verkligt härlig dansfest i vår. Kryssningspubliken får möjlighet att dansa till de populäraste banden från Dansbandskampen, tävla och till och med sjunga med banden. Det blir garanterat drag när Dansbandskalaset kliver ombord på Galaxy!, hälsar Thomas Deutgen.

Från den 20 januari till slutet av juni kommer ett tiotal onsdagar ombord på Galaxy att få besök av Dansbandskalaset och Thomas Deutgen. Så här ser listan ut:
20/1The Playtones & Titanix; 3/2 The Playtones & Highlights; 17/2 Titanix & Svänzons; 3/3 The Playtones & Zekes; 31/3 Titanix & Sannex; 14/4 The Playtones & Blender; 28/4 Titanix & Wahlströms; 5/5 Titanix & Zekes; 19/5. The Playtones & Svänzons; 2/6 The Palytones & Sannex; 16/6 Titanix & Date.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125