23948sdkhjf

S: Förläng SL-kortet!

Förläng SL:s månadskort med en vecka som kompensation för det kaotiska snöeländet – det utspelet levererar Socialdemokraterna i Stockholms läns landsting.
Nästan alla SL:s resenärer har drabbats av det trafikkaos som är en följd av det extrema vädret. Det är rimligt att SL kompenserar sina trogna resenärer för detta med att förlänga det innevarande månadskortet med sju dagar giltighet tycker Socialdemokraterna i Stockholms läns landsting.

– Det är inte rimligt att man ska betala fullt pris för en trafik som inte fungerar. När över 80 procent av stockholmarna köper månadskort på SL måste vi ge dem tillbaka värdet av den vecka som nu blivit förstörd. Socialdemokraterna kommer ta initiativ till att SL snarast ersätter sina trogna resenärer med 30-dagarskort eller säsongskort med att förlänga giltighetstiden sju dagar, säger socialdemokraternas landstingsråd Lars Dahlberg .

– Jag vill att SL nu koncentrerar alla sina resurser på att få trafiken att fungera. Men framförallt de trogna resenärerna måste veta att SL inte bara tar deras pengar utan också ger fulla värdet tillbaka. Därför hoppas jag på att vi snabbt kan nå bred enighet om att kompensera resenärerna för det kaos som utbrutit i stockholmstrafiken, säger Lars Dahlberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062