23948sdkhjf

Bussar räddar tågbrutna

Swebus Express satte in ett 30-tal extrabussar 23 februari för få plats för alla som lämnats i sticket tåg som strejkar på grund av stora snömängder och sträng kyla.
Under tisdagen 23 februari satte Swebus Express in ett 30-tal extrabussar för att klara av den kraftiga ökningen av resenärer. Antalet resenärer fördubblades den 23 februari jämfört med en normal tisdag. Trots anstormningen av strandsatta tågresenärer finns platser kvar på de flesta sträckorna, lovar expressbussbolaget. Bussarna är med några få undantag upp till 30 minuter försenade men inga turer har behövt ställas in.

Väglaget är som sämst runt Stockholm och Jönköping. I Stockholmsområdet har även trafiken periodvis stått helt stilla på grund av att olyckor har spärrat vägarna.

– Generellt så går det fortsatt bra för bussarna och våra förare gör allt för att hitta andra vägar för att komma förbi eventuella hinder. Tack vare att vi lyckas sätta in extrabussar som kommer de flesta resenärer med, trots att vi har en anstormning av nya passagerare som inte kommer fram med andra färdmedel, säger Ingvar Ryggesjö , pressansvarig på Swebus Express.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078