23948sdkhjf

Nya regionchefer på Trafikverket

Trafikverket har fått sex nya regionala chefer.
Verksamhetsområde Samhälle i Trafikverket svarar för den långsiktiga planeringen av hela transportsystemet utifrån ett nationellt, trafikslagsövergripande perspektiv. Verksamhetsområdet är indelat i sex regioner - Nord, Mitt, Öst, Stockholm, Väst och Syd.
Gunnar Malm, regeringens särskilde utredare och tillträdande generaldirektör har beslutat att utse följande personer till regionchefer inom verksamhetsområde Samhälle. I region Stockholm tillsätts en tillförordnad chef och extern rekrytering pågår.
Lena Dahlgren blir chef för Region Nord. I dag är Lena Dahlgren regionchef och vägdirektör för Vägverket Region Norr, där hon har varit sedan 2005.
Ingemar Frej har utsetts till chef för Region Mitt. Ingemar Frej är i dag chef för Banverkets enhet Expert och utveckling. Ingemar har arbetat på Banverket sedan 1992.
Einar Schuch har utsetts till chef för Region Öst. För närvarande är Einar Schuch regionchef och vägdirektör för Vägverket Region Mälardalen, där han har varit sedan januari 2009.
Christer Agerback har utsetts som tillförordnad regionchef för Trafikverkets Region Stockholm. I dag är Christer regionchef och vägdirektör för Vägverket Region Stockholm.
Håkan Wennerström har utsetts till chef för Region Väst.
I dag är Håkan Wennerström chef för Vägverkets verksamhetsområde Samhälle och ställföreträdande generaldirektör i verket.
Lennart Andersson har utsetts till chef för Region Syd. För närvarande är Lennart Andersson chefsarkitekt vid Vägverket, en tjänst han har haft sedan januari 2009.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111