23948sdkhjf

Bertil Hansen expanderar

Bertil Hansen, Håby Restaurang & Motel, har köpt Björkäng Vägkrog i Tvååker. Affären blev klar 1 april och innebär att Hansen får två Busskrögarna-anläggningar.
Bertil Hansen är vd för Håby Restaurang & Motel i Munkedal som ingår i Busskrögarna. Även den nu uppköpta anläggningen i Tvååker är en Busskrögarna-anläggning.

– Jag driver alltså en liknande anläggning 20 mil norr ut som heter Håby Restaurang & Motel. När jag fick chansen att köpa Björkäng Vägkrog så slog jag till eftersom det är en mycket fin anläggning. Vi kommer att samköra de båda anläggningarna och affären har självklart stärkt vår verksamhet ytterligare, säger Bertil Hansen till rt-forum.com.

FAKTA/Busskrögarna
När Busskrögarna startades ingick fem välkända vägrestauranganläggningar, av dem är endast tre i drift i dag: Håby Restaurang & Motel , Munkedal, Björkäng Vägkrog i Himle, Tvååker och V ärmlands Rasta i Väse som drivs av Lis Aronson. De övriga två, Tönnebro Värdshus och Smålands Rasta har tidigare blivit köpta av Rasta Group AB som driver dem vidare i sin regi.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065