23948sdkhjf

Resia samarbetar med Folkspel

Resia, Nordens största privatägda resebyråkedja, och Folkspel har ingått ett nytt samarbete där Resia blir en FöreningsPartner.
Avtalet innebär att Resia, som enda resebyråkedja, erbjuder resor och tjänster i samband med träningsläger, tävlingar, konferenser och annat som har anknytning till resor åt Folkspel och dess ägare. Ägarna består av 71 riksorganisationer som tillsammans har 35 000 föreningar.

– Resia har en kultur, historik och verksamhet som passar Folkspel perfekt. De har en etablerad och genuin relation till föreningslivet och en lokal förankring. Därmed blir Resia en perfekt partner till både Folkspel och alla de föreningar som vi representerar, säger Johan Lindqvist , partneransvarig på Folkspel.

Resia, som har 60 resebyråer (även på internet) från Malmö i söder till Boden i norr, startade 1974 i Alingsås. I den grundläggande affärsidén ingår att finnas på små och medelstora orter. Lokal förankring och personliga relationer är ledord i verksamheten.

– Att stödja föreningslivet är viktigt för Resia. Många av våra medarbetare har ett stort engagemang i det lokala föreningslivet plus att vi på Resia redan i dag har en etablerad relation med föreningar på de orter där vi finns. Våra specialister inom konferens-, förenings-, tränings- och tävlingsresor kan förenkla livet för landets föreningar, säger Björn Wigge på Resia.

Resia finns med hela vägen; före, under och efter resan om det skulle finnas behov.

– Vi vet att man som förening har det tufft ekonomiskt och ofta väljer att fixa resan själv utan att tänka på vad som händer om något skulle gå fel – som inställda plan, hotell- eller flygbolagskonkurser, säger Björn Wigge.

– Vi kan ge föreningarna den restrygghet de behöver. Till exempel hittar vi oftast bra alternativ oavsett om flygplanet är inställt på Arlanda eller om hotellet i Barcelona har gått i konkurs.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078