23948sdkhjf

Swebus kör direkt Stockholm Arlanda

Swebus breddar nu sitt reseutbud och lanserar direktturer på 35 minuter mellan Arlanda och Cityterminalen i Stockholm. Med Swebus Flygtransfer tar företaget upp kampen om flygresenärerna.
Med start på måndag den 24 maj börjar Swebus direktbussar mellan Arlanda och Cityterminalen i Stockholm att avgå varje kvart under rusningstrafik. Resan tar 35 minuter och ansluter till Swebus övriga linjetrafik på Cityterminalen.
Många av flygresenärerna bor i Stockholmsregionen, men i hela Sverige finns ett växande behov att kunna resa kollektivt till landets största flygplats. Med Flygtransfern tar Swebus upp kampen om flygresenärerna och blir först på marknaden med att förlänga bussresan från flygplatsen ända till hemorten. Alla som bor i exempelvis Nyköping, Linköping eller Västervik kan nu köpa en resa hela vägen till Arlanda med Swebus.
– Vi börjar nu erbjuda bekväma och prisvärda direktresor med täta avgångar till Arlanda och med både gratis internet och fri morgontidning ombord, säger Joakim Palmkvist, vd för Swebus. Över 16 miljoner resenärer tar sig till och från Arlanda årligen, och prognosen visar att den siffran kommer att öka framöver. Vi vill göra det enkelt för alla dessa flygresenärer att lämna bilen hemma och ta bussen istället.
Jan Lindqvist, informationschef Arlanda, framhåller att man ser mycket positivt på denna utökning av kollektivtrafiken.
- Flygplatsens roll är ju i hög grad att knyta samman regional kollektivtrafik med global kollektivtrafik, säger han. Och med fler aktörer ökar konkurrensen vilket ökar gynnar resenärerna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.077