23948sdkhjf

Scandic öppnar sitt fjärde hotell i Malmö

Scandic utökar sitt utbud i Malmö, och får genom att ta över hotellet StayAt på Kaptensgatan sitt fjärde hotell i stan.
Hotellet ska uppgraderas med Scandics koncept och fräschas upp på rekordtid; Scandic Malmö City öppnar redan den 7 juni.

Hotellet har 243 rymliga rum med cirka 700 bäddar. Det ligger centralt på Kaptensgatan invid Södra Förstadskanalen, endast några minuters promenad från city.

HOTELLET BYGGDES 2009 och har stora, fräscha rum på upp till 50 kvadrat.

– Hotellet blir ett mycket bra komplement till våra övriga hotell i Malmö, och bidrar till att Scandics expansion blir synlig i denna spännande och dynamiska region, säger Frank Fiskers , koncernchef och vd för Scandic.

Joakim Nilsson , Sverigechef på Scandic, håller med.

– SCANDIC MALMÖ CITY har stora, trevliga rum med kök, något som ofta efterfrågas av de många barnfamiljer som varje år bor på Scandic, säger han.

– Med vårt barnkoncept, designat av Camilla Lundsten, samt de populära barnmenyerna komponerade av Jamie Oliver, kan Scandic nu erbjuda familjerna ett fantastiskt centralt boende i Malmö lagom inför sommaren.

HOTELLET ÄR REDAN NU öppet för bokningar och skyltas om till Scandic Malmö City den 7 juni.

Det kommer att ha en restaurang, samt de välkända Scandic koncepten – den berömda frukosten, en dygnet-runt-öppen shop, ett fräscht gym, Scandics eget vatten och många andra inslag som gästerna förväntar sig och vill ha när de bor på kedjans hotell.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062