23948sdkhjf

Värmlandstrafik bjuder på augusti

Betala för juli – åk gratis i augusti. Så ser Värmlandstrafiks sommarerbjudande ut i år.
– Det känns extra roligt att rabatten även gäller för vuxna den här sommaren, säger Karin Haglund , biljettansvarig informatör på företaget.

– Med vårt nya sommarkort reser alla billigt i sommar.

I början av juni går det att köpa sommarkortet på Värmlandstrafiks försäljningsställen och på webben.

Värmlandstrafik fortsätter sin sommarrea för tredje året i rad. Årets erbjudande innehåller två nyheter, berättar Karin Haglund.

– Dels har vi utökat erbjudandet till att gälla även för vuxna resenärer och dels har kortet nu ett eget somrigt utseende.

– På vårt forum på webben fick vi önskemål från vuxna som ville få samma rabatt som ungdomarna. Nu har vi lyssnat och gjort som de ville.

Sommarkortet gäller från 1 juli till 31 augusti och kommer att finnas för försäljning ute hos försäljningsställena och på webbshopen på www.varmlandstrafik.se från början av juni.

Rabatten är samma som tidigare år, det vill säga, resenären betalar för en månad och får giltighet för två månader. Alltså kostar sommarkortet 910 kr för vuxna, 735 kr för ungdomar (20-25 år) och 365 kr för skolungdomar (7-19 år).

Sommarkortet är ett viseringskort och det ska, för att gälla som färdbevis, klistras på ett stamkort med foto och personuppgifter ifyllda.

Giltigheten är lika som för länskort Buss & Tåg, alltså obegränsat antal resor med bussar och tåg i Värmland. Över länsgränsen på sträckorna Säffle-Åmål, Årjäng-Bengtsfors, Värnäs-Malung, Filipstad-Hällefors, Storfors-Karlskoga, Kristinehamn-Karlskoga, Kristinehamn-Degerfors och Karlskoga-Degerfors (Länstrafiken Örebros trafik).

Kortet gäller även på tätortstrafik i Arvika, Karlstad, Kristinehamn och Säffle och på SJ:s intercitytåg på sträckorna Degerfors-Charlottenberg och Karlstad-Åmål och X2000 Arvika-Karlstad.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094