23948sdkhjf

Bergkvarabuss utökar i Blekinge

Upphandlingen av flygbusstrafik avseende flygbusstrafik mellan Karlskrona och Ronneby flygplats till Blekingeflygs avgångar och ankomster som Blekingetrafiken genomfört har avslutats och tilldelningsbeslut fattats.
Bergkvarabuss har lämnat det vinnande anbudet. Blekingetrafiken tecknar avtal med Bergkvarabuss som börjar gälla den 1 september 2010.
Blekingetrafiken har genomfört upphandling av flygbusstrafik till Blekingeflygs trafik mellan Bromma och Ronneby flygplats. Bergkvarabuss har vunnit upphandlingen och Blekingetrafiken tecknar avtal som börjar gälla den 1 september 2010 och gäller i två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år. Trafiken kommer att köras med moderna minibussar med plats för 16 personer. Samtliga anbudsgivare har meddelats resultatet.
Blekingetrafiken ansvarar för kollektivtrafik i Blekinge. Verksamheten omfattar linjetrafik med buss och tåg samt flygbusstrafik, skärgårdstrafik, sjukresor och närtrafik. Blekingetrafiken ägs av länets fem kommuner och landstinget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078