23948sdkhjf

Allsång på Siggesta Gård

Det nalkas återigen för Allsången på Siggesta Gård på Värmdö utanför Stockholm.
För femte året i rad gästar folkkära artister Logen på Siggesta Gård under ledning av allsångsexperten och körledaren Gabriel Forss. I samband med jubileet bjuder gården och Gabriel upp till sång fyra måndagar i juli och en i augusti. Det nya husbandet - som närmast spelade på China teatern - under ledning av kapellmästare Mikael Jöback, finns på plats och håller takten till de välkända låtarna.

Festen drar igång den 5 juli med mannen bakom Allsången som den ser ut idag, och som tagit plats i allas hjärta – Lasse Berghagen, följt av Marie Picasso som ställer sig på vår scen med den rosa showkören från Körslaget den 12 juli. De yngsta familjemedlemmarnas favorit Mojje bjuder på musikfest följande måndag den 19 juli. En annan stor röst som gjort comeback efter 20 år och som ställer sig på logescenen den 26 juli är Peter Jöback. Sista allsångsmåndagen, den 2 augusti, avrundar Kalle Moraeus, som precis släppt en ny skiva, årets sommarfest.

Nytt för i år är Siggesta Gårds samarbete med veteranbilsexperterna Rough Stuff Cruisers som håller i allt från bilutställningen till rätt musik i baren den 23-25 juli. Helgen inleds på fredagen med liveband i restaurangen och fortsätter på lördagen med Kortegen, retromarknad och Rockabillyfest i Logen. Personalen är givetvis regelrätt klädd i raggaranda och för den som vill finns möjligheten att prova på en retro make-over och air brush-tatueringar .

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078