23948sdkhjf

Investerare satsar på resetillbehör

Almi Invest har tillsammans med Mannerheim Invest AB och existerande aktieägare investerat i Travel Heroes Store AB med säte i Alfta, Hälsingland.
Travel Heroes affärsidé är sälja resetillbehör, resväskor och reseapotek via webbutik, egna butiker och samarbetspartners i resebranschen. Kapitaltillskottet möjliggör fortsatt tillväxt för bolaget i Sverige och övriga Norden.

– Vi ser Travel Heroes Store AB som ett mycket intressant bolag vars koncept och affärsmodell med strategiska samarbeten har stor tillväxtpotential nationellt och internationellt, säger Christer Navjord , vd för Almi Invest Norra Mellansverige AB.

Sedan starten 2009 har Travel Heroes arbetat med försäljning av ett brett sortiment av resetillbehör, resväskor och reseapotek. Försäljningen sker i egen butik i centrala Stockholm, webbutik samt genom samarbetspartners i resebranschen.

– Ett nytt koncept, one-stop shopping som är skalbart för främst Norden och övriga Europa säger Fredrik Mannerheim , vd för Mannerheim Invest AB.

Travel Heroes är ensamt i Norden om ett samlat koncept med allt för resan – utom pass och biljetter. Företaget har strategiska samarbeten med Ticket, Kilroy, Europeiska och Forex.

Travel Heroes har börjat i mindre skala, men är nu moget att ta steg mot nya marknader.

– Det var viktigt för oss att hitta rätt investerare. För oss är Almi Invest och Mannerheim Invest långsiktiga och professionella partners. Vi ser många positiva effekter med dessa ägare, som också tar plats i styrelsen. Kraven på planering, styrning och att vi arbetar enligt tidplan ökar, vilket är viktigt i en fortsatt tillväxtfas, menar Johan Vikman , vd för Travel Heroes Store.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08