23948sdkhjf

Rezidor öppnar brittiskt hotell 2012

Rezidor Hotel Group tillkännager att Radisson Blu Hotel, East Midlands Airport i Storbritannien – en nybyggd anläggning med 216 rum – planeras slå upp dörrarna under det första kvartalet 2012.
– Efter Radisson Blu- och Park Inn-hotellen i Manchester, London Stansted, London Heathrow och Edinburgh blir detta projekt vårt femte flygplatshotell i Storbritannien. Vi fortsätter att vara Europas ledande hotelloperatör för flygplatshotell – nu med 32 anläggningar i drift och under utveckling och med sammanlagt över 8 000 rum, säger Kurt Ritter , Rezidors koncernchef och vd.

– Samtidigt är jag mycket glad över att tillkännage att detta hotell är vårt 250:e Radisson Blu, och vår ständigt växande EMEA-portfölj har nu mer än 58 000 rum.

Bahram Sadr-Hashemi från Azure Property Group, en av Europas ledande hotellinvesterare och franchisetagare för det nya hotellet, tillägger:

– Vi är mycket glada över att samarbeta med Rezidor för att skapa det som kommer att bli det förnämsta hotellet i området och som kommer att erbjuda överlägsna konferensfaciliteter

– Hotellet kommer att ha en unik identitet och erbjuda sina gäster en ny upplevelse. Radisson Blu har visat sig vara ett ytterskt starkt varumärke för flygplatser och vi är övertygade om att vi kommer se samma framgång här.

Radisson Blu Hotel, East Midlands Airport har fördel av att ligga på ett utmärkt, väl synligt läge – 800 meter från huvudterminalen och utmed landets största motorväg M1.

Förutom 208 rum och 8 sviter, som alla erbjuder Radissons välkända service med tjänster som exempelvis kostnadsfri tillgång till höghastighetsinternet, kommer anläggningen att erbjuda en restaurang, en bar/lounge och ett café.

De 750 kvadratmeterna med konferens- och mötesutrymme kommer ge hotellet en bra position på marknaden för mötesindustrin, och fritidsfaciliteterna består av ett stort fitnesscenter med gym och inomhusbassäng.

I hotellets design ingår innovativa koldioxidvänliga initiativ som avsevärt minskar byggnadens koldioxidutsläpp och samtidigt medför stora kostnadsbesparingar för hotelloperatören.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08