23948sdkhjf

Destination Lidingö visar upp sig

Den 26 augusti slår Destination Lidingö, tillsammans med Lidingö stad, upp dörrarna för mässan Förfest Lidingö .
Eventet äger rum på Millesgårdens vackra uteplats där landskapsarkitekten Ulf Nordfjell smyckat trädgården.

Närmare 1 500 besökare är redan anmälda och förutom möjligheten att träffa de 12 konferensanläggningarna som är arrangörer, kommer det att bjudas på mat, dryck, underhållning och utlottning av fina priser.

– Vi är fantastiskt nöjda med det stora gensvaret. Idén uppkom under ett möte där vi satte på oss konferensköparnas glasögon, satte oss in i deras situation, säger Per Söder från Blue Hotel.

– Vi såg deras behov av att komma ut och se anläggningarna, men också att tiden inte alltid räcker till. Därför samlar vi ihop Lidingös variationsrika utbud på ett och samma ställe.

Under eftermiddagen kommer besökarna kunna träffa representanter från de olika anläggningarna i deras respektive tält. Det kommer att finnas en stor bar och lounge där det bjuds på svalkande dryck samt plockmat från anläggningarnas olika kök.

Jan Johansen kommer att uppträda tillsammans med ett husband och det blir utlottning av fina priser.

– Inget av detta skulle ha varit möjligt om det inte vore för våra fantastiska sponsorer och det nära samarbetet vi har här på ön, säger Mia Granath från Elfviks Gård.

– Tillsammans är vi starka. Jag är övertygad om att vi kommer se en fortsättning på detta event Förfest Lidingö ; både i form av fest och av efterfest.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094