23948sdkhjf

BR ordnar researrangörsdag

Svenska Bussbranschens Riksförbund (BR) inbjuder alla bussresearrangörer med medarbetare till en bussresearrangörsdag i samarbete med Stockholm Visitors Board, i anslutning till mässan Persontrafik 2010.
Under en intensiv dag får deltagarna bland annat tillfälle att nätverka med gamla och nya kollegor i branschen, se Stockholm på ett nytt sätt, få en inblick i varumärkets betydelse, ta del av vad som gäller vid momshantering utomlands och bli uppdaterad på aktuella frågor.

Evenemanget äger rum måndag 25 oktober med start klockan 11.00. vid Cityterminalen.

I programmet ingår seminarier om vikten av starka varumärken, hur man positionerar och marknadsför varumärket och hur man kommunicerar från kundens perspektiv.

Momshanering vid utlandsresor och aktuella frågor inom turist- och beställningstrafik är andra delar av programmet.

Under eftermiddagen får deltagarna besöka både kända och okända, nya och gamla besöksmål under ledning av en kunnig stockholmsguide.

Bland de nya attraktionerna ingår en resa med SkyView som tar deltagarna med sig 130 meter över havet – till toppen av Ericsson Globe.

Under turen får deltagarna även en inblick i Stockholms kommande teater- och nöjesprogram.

Och dessutom – på bussen finns en representant från Trafikkontoret som ger praktisk information om exempelvis bussparkeringar i city och avsläppningsplatser vid flera av Stockholms teatrar.

Dagen avslutas med en gemensam middag under kristallkronorna i Casino Cosmopols vackra lokaler. Priset för researrangörsdagen är 300 kronor exklusive moms för BR-medlemmar. Då ingår rundtur, kaffe, lunch och middag.

Icke medlemmar betalar 500 kronor exklusive moms. Sista anmälningsdag är 4 oktober. Antalet platser är begränsat och principen först till kvarn gäller.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078