23948sdkhjf

östergötland vill ha fler mötesköpare

Under två dagar i oktober har 30-talet mötesköpare, flertalet från några av Sveriges största företag och organisationer, fått medverka på en studieresa till Östergötland.
I samarbete mellan mötesföretaget Visit East Sweden och några av Östergötlands främsta mötesanläggningar visade Visit East Sweden upp mångfalden och det kvalitativa utbudet av mötesplatser i regionen.

Samarbetspartners till Visit East Sweden i denna aktivitet var fyra mötesplatser: Vildmarkshotellet i Kolmården, Louis De Geer Konsert & Kongress i Norrköping, Vadstena Klosterhotel samt Arenabolaget i Linköping.

– Genom samarbetet vill vi kraftfullt sätta Östergötland på möteskartan och påvisa det högkvalitativa utbud av mötesplatser som regionen erbjuder, säger Patrik Dyrendahl , projektledare på Visit East Sweden.

– Vi vill utgå från kundens perspektiv. Mötesköpare i Stockholm och Mälardalen har ont om tid att resa på studiebesök till en anläggning utanför Stockholm. Ändå är det viktigt att få presentera mötesplatsen fysiskt, både för köparen och anläggningen. Därför har vi visat fyra anläggningar i stället för en.

Mötesköparna på studiebesöket producerar gemensamt möten för uppskattningsvis minst 50 miljoner kronor årligen.

Aktiviteten ägde rum 6-7 oktober.

Visit East Sweden är ett mötesföretag som tillhandahåller integrerade möteslösningar till organisationer, företag och offentlig verksamhet.

Tjänsteutbudet omfattar samtliga aspekter av mötesplanering och produktion. Företaget samarbetar med Östergötlands ledande aktörer inom mötesindustrin och är ett helägt dotterbolag till Linköpings Resebyrå AB.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096