23948sdkhjf

Ny arrangör satsar på intresseresor

Den nya researrangören Intresseresor öppnar för en ny sorts resande. Att se nya platser är spännande, att dessutom få fördjupa sig i det som verkligen intresserar ger resandet en ny dimension.
Intresseresors affärsidé bygger på det personliga engagemanget – både från reseledare och resenärer.

Företaget ger den som har ett brinnande intresse chansen att träffa likasinnade och tillsammans utforska resmålet vidare.

Resorna ska genom sin intressecentrering skapa gemenskap och minnen för livet.

Men den stora utmaningen är att hitta rätt reseledare. Det som styr vilka resor som anordnas är reseledarnas kunskaper.

Reseledaren ska inte bara kunna organisera och vara serviceinriktad, utan även vara specialist på området och kunna skapa oförglömliga upplevelser. På alla utvalda resmål är reseledaren med både som personlig guide och expert.

Grundare av Intresseresor är Olof Jeremias, som har många år i resebranschen och erfarenhet både som operativt ansvarig och resesäljare.

– Vi riktar oss till dem som är nyfikna och vetgiriga, de som aldrig känner sig mätta på kunskap, säger Olof Jeremias , vd för Intresseresor.

– Vi skapar inte resor för de vanliga go-with-the-flow-charter-resenärerna utan siktar in oss på dem som vill ha mer än en pool, en drink och en bok.

Företaget erbjuder musikresor, historieresor, sportresor, shoppingresor, gourmetresor och äventyrsresor. Dessutom ges personer som har ett eget intresse möjligheten att dela med sig under rubriken Din egen resa .

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078