Havsmat i stället för skinka
Strömmar Turism erbjuder julbord med enbart havsläckerheter i stället för köttbullar och skinka.
I stället för de traditionella julborden med prinskorv, skinka och köttbullar bjuder man på m/s Östanå på skaldjursfest.
– Man skulle kunna tro att man hamnat på Västkusten men man befinner sig fortfarande i Stockholms skärgård efter avresan från Strandvägen, säger Cecilia Sandberg , julbordsansvarig på Strömma Kanalbolaget.
– Vi vet att många, och inte minst jag själv älskar de traditionella julborden men vi vill även erbjuda ett alternativ till de som hellre sparar julmaten till julhelgen.
Upplägget är lyxig självservering i buffé-form och på borden hittar man godbitar som tigerräkor, scampi, lax i olika former, havskräftor, Maki Nori och mycket mer.
– Ombord råder en sagolik julstämning. Inredningen är omsorgsfullt vald för att passa in i den anrika miljön och vi blandar traditionella juldekorationer med mysiga fotogenlampor och ett och annat fiskenät, säger Cecilia Sandberg.
– Välkomna ombord i vinter, vi utlovar ett julbord ni sent ska glömma!
/KL