23948sdkhjf

Artister i parad på Gotland

Stora svenska artister avlöser varandra på Wisby Strands scen i höst. Här kommer man bland annat att kunna lyssna till artister som Jill Johnson och Oskar Linnros och gå på riktigt svängig julshow med Kalle Moraeus, Bengan Jansson och Orsa Spelmän, enligt nyhetsbrevet Gotland.net som ges ut av Visit Gotland.
Den 22 oktober spelas det klassisk fars på Wisby Strand. I Liket som visste för mycket får vi stifta bekantskap med Sveriges finansminister som försöker sköta ett diskret vänsterprassel på ett hotellrum när han plötsligt hittar ett lik fastklämt mellan fönstret och fönsterbrädan.

I rollerna ser vi bland andra Lasse Brandeby, Regina Lund, Linus Wahlgren och Johannes Brost.

Music Row II är titeln på Jill Johnsons unplugged-turné som den 29 oktober gör ett Visbybesök. Jill Johnson är i dag en av Sveriges mest eftertraktade och mångsidiga artister.

Som sångerska och låtskrivare har hon rötterna i countrymusikens olika grenar och har spelat in flertalet av sina album i dess hemstad , Nashville.

Oskar Linnros släppte sitt hyllade debutalbum Vilja Bli i början av juni. Albumet är redan en storsäljare och singeln Från och med du är en av sommarens allra mest spelade låtar.

I slutet av september inledde Oskar Linnros sin höstturné i Oslo. Till Visby kommer han den 12 november för att spela på Wisby Strand.

En kanske lite sorgsnare standup är undertiteln på Jonas Gardells nya föreställning Trafikplats Glädjen som ges i Visby den 19 november. Precis som i många av sina tidigare shower låter han publiken åka berg- och dalbana mellan skratt och tårar i denna hyllade föreställning.

Höstens artistkavalkad på Wisby Strand avslutas den 21 november med Kalle & Bengans Julshow. För underhållningen står Kalle Moraeus, Bengan Jansson och Orsa Spelmän tillsammans med gästande Hanna Hedlund.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.142