23948sdkhjf

Artistkamp om Lapplandsturné

Stockholmsartister fajtas om att få följa med på after ski-turné i Västerbotten Lappland.
Hittills har 1 500 personer röstat på sin favoritartist i tävlingen som tar någon av dem – Anna Hamilton, Ludwig Bell eller Once Upon A Girl – till Västerbotten Lappland. Vinnaren i After Ski Challenge får genomföra en after ski-turné i början av nästa år.

– Intresset för tävlingen överträffar våra förväntningar, säger Ulf Figaro , projektledare på Västerbottens Turism.

Tävlingen pågår för fullt på www.afterskichallenge.se och avslutas söndag 24 oktober.

Som läget är nu skiljer det bara några få röster artisterna emellan, så vi kan räkna med en tuff kamp ända in mot målsnöret – och det finns fortfarande stora möjligheter att påverka utgången.

– Vi är lite tagna över det engagemang som vi ser bland dem som går in och röstar. Det märks att artisterna har många fans och att de är skickliga på att mobilisera dem via bloggar och Facebook, säger Ulf Figaro.

Den artist som vinner får åka på en after ski-turné i Västerbottensfjällen under tre veckor i februari-mars 2011. Under turnén kommer artisten, förutom att spela på olika after ski-scener, att delta i typiska västerbottniska vinteraktiviteter.

– Alla tre är riktigt sugna på att ge sig ut på fjällen och åka skoter, hundspann, att pimpla och åka skidor, berättar Ulf Figaro.
Artisten kommer att blogga om sina upplevelser.

– Vi räknar med många färgstarka rapporter från omtumlande möten mellan ovana vinterresenärer och Västerbotten Lapplands dramatiska fjällvärld, säger Ulf Figaro.

Anna Hamilton spelar flörtig pop med elektroniska influenser och har tidigare bland annat uppträtt på Umeå Open 2010 och Dramaten (lyssna och läs mer på www.annahamilton.se).

Ludwig Bells debutalbum Jag har försökt förklara innehåller enkla, tydliga och fantastiska poplåtar (lyssna och läs mer på www.ludwigbell.se).

Once Upon A Girl levererar snabbverkande musikaliska poppiller som gör livsupplevelsen starkare (lyssna och läs mer på www.onceuponagirl.se).

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078