23948sdkhjf

Ministern till Persontrafik!

Nya infrastrukturministern möter kollektivtrafikbranschen på Stockholmsmässan torsdag 28 oktober. Då kommer Catharina Elmsäter-Svärd till Näringsdepartementets monter, C06:49.
I dag öppnar Persontrafik 2010, norra Europas enda renodlade mässa för alla aktörer inom kollektivtrafikbranschen. Och intresset är rekordstort. Med 1300 anmälda seminariedeltagare och 180 utställare överträffar man 2008 års mässa med råge. Bland utställarna finns bland andra Näringsdepartementet, vars monter besöks av Sveriges nya infrastrukturminister, Catharina Elmsäter-Svärd, torsdagen den 28 oktober.

– Mässan har överträffat antalet utställare med 34 procent jämfört med tidigare år. Det visar att Persontrafiks satsning på ett bredare utbud ligger helt rätt i tiden. Här finns något för alla att lära sig eller inspireras av, säger Dan Ågren , projektledare för Persontrafik 2010.

Näringsdepartementet är en av alla högintressanta utställare som möter branschen i mässhallarna. I monter (C06:49) finns representanter på plats för att möta branschen och lyssna till deras tankar och idéer kring kollektivtrafiken. Den 28 oktober kl. 13.00 – 14.00 besöker infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd montern för personliga möten med mässans besökare.

– Kollektivtrafiken är ett område som berör oss alla och det är ett måste att den fungerar på allra bästa sätt. För mig är det därför oerhört värdefullt att få vara där branschen är och att möta deras representanter på plats. Jag tänker ta tillfället i akt och lyssna och ta till mig de synpunkter och förbättringsförslag som kommer upp, säger infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd .

Bakom Persontrafik 2010 står Svenska Bussbranschens Riksförbund, Svensk Kollektivtrafik, Svenska Taxiförbundet, Sveriges Kommuner och Landsting samt Branschföreningen Tågoperatörerna. Nu hälsar de, i gemensam stämma, hela kollektivtrafikbranschen välkommen till Stockholmsmässan och tre fullspäckade seminarier.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078