23948sdkhjf

Bussresedag samlade 45

BR:s bussresearrangörsdag 25 oktober samlade totalt 45 deltagare.
Svenska Bussbranschens Riksförbund (BR) arrangerade dagen tillsammans med Stockholm Visitors Board. Personal från Stockholms Trafikkontor medverkade under en stor del av evenemanget.

– Det har varit en fantastisk dag, säger Anna Grönlund , förbundsdirektör i BR. Det är väldigt roligt att Stockholms Visitors Board vill bjuda arrangörerna på detta.

Totalt deltog 45 personer, varav 30 bussresearrangörer. Övriga var från BR, Stockholms Bussbranschförening samt Trafikkontoret.

Trafikkontoret gav deltagarna en guidad tur genom Stockholm, och berättade om allt som berör trafik och infrastruktur i staden.

En resa med SkyView upp till toppen av Ericsson Globe ingick i rundvisningen, liksom även besök på Rica Talk Hotel i anslutning till mässan. På Berns fick gruppen veta mer om kommande föreställningar, och dagen avslutades med middag på Casino Cosmopol på Kungsgatan – som ligger i samma byggnad som Oscarsteatern och Fasching.

– Det har gått riktigt bra. Det rådde en familjär och glad stämning, säger BR:s Markus Jansson , som ansvarade för arrangemanget.

Han är också den som ansvarar för trygghets- och säkerhetsfrågor på BR, och arbetar också med att förbättra villkoren för turist- och beställningstrafiken

BR ordnar nästa bussresearrangörsdag i samband med TUR-mässan i Göteborg i vår.

/Kalle Lötberg
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11