23948sdkhjf

Arriva prisade i Danmark

Kampanjen ’bedre bustur.dk’, som gått på Arrivas busslinjer i Köpenhamn belönades den 2 november med danska integrationspriset.
– Vi är otroligt stolta över att vinna detta pris, säger Jonas Permin , som varit drivkraften bakom kampanjen Bedre Bustur.

Filmen om 'Mukhtars födelsedag', där föraren Mukhtar Adow Mohamed överraskades av en flasmob under ett arbetspass som förare på linje 3A i Köpenhamn, blev snabbt en succé och har hittills visats över 2,5 miljoner gånger på Youtube. Nu har den även belönats med det danska integrationspriset, som delades ut den 2 november av kronprinsessan Mary och integrationsminister Birthe Rønn Hornbech vid en gala i Köpenhamn. Filmen vann kategorin 'utveckling genom mångfald' för att den på ett positivt sätt belyser att mångfald behövs på arbetsplatser.

Priset är ytterligare en fjäder i hatten för bedrebustur.dk, som Arriva driver på sina linjer i Köpenhamn tillsammans med trafikhuvudmannen Movia.

– Det är härligt att uppleva, att det stora arbete vi lagt till att lyfta fram mångfalden genom Bedre Bustur också blir uppmärksammat och hedrat på ett förnämligt sätt, säger Jonas Permin, affärsutvecklingsdirektör för Arrivas bussdrift i Köpenhamn.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063