23948sdkhjf

Billigare resa Ystad-Bornholm

BornholmerFærgen förenklar sitt rabattsystem och gör det nu möjligt att köpa prissänkta röda biljetter som enkelbiljetter mellan Ystad och Rönne.
Dessutom släpps betydligt fler av de billiga biljetterna än tidigare, för att göra de resor som inte sker under rusningstrafik mer attraktiva.

Tidigare har de röda biljetterna endast sålts som returbiljetter. De röda biljetterna är rabatterade med drygt 60 procent, vilket innebär att en enkel resa med bil och upp till fem personer mellan Ystad och Rönne kostar 535 kronor.

– Vår grundläggande målsättning är att locka fler resenärer till Bornholm, säger Færgens försäljningschef, Lindy Kjøller .

– Därför förenklar vi vårt rabattsystem. Vi vill även belöna de resenärer som är lite mer flexibla genom att erbjuda fler rabatterade biljetter på de avgångar där vi har restkapacitet. Nu kan vi förhoppningsvis se till att ännu fler får uppleva en prisvärd semester på Bornholm.

Genom att utöka antalet röda biljetter på avgångar med mindre belastning kommer fler resenärer än tidigare att kunna hitta billiga biljetter. Det rör sig bland annat om avgångarna klockan 15.45 från Ystad och klockan 18.45 från Rönne, med färjan M/F Poul Anker.

Dessutom kommer det att finnas röda biljetter tillgängliga på flera avgångar med BornholmerFærgens katamaran, som endast tar en timme och 15 minuter mellan Ystad och Rönne.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079