23948sdkhjf

Birka Paradise får ny digital skyltning

Svenska Smartsign, som utvecklar mjukvara för digitalt skyltning, har tecknat ett avtal med Birka Cruises. Rederiets flaggskepp, Birka Paradise, kommer att utrustas med den senaste tekniken inom digital skyltning.
I januari 2011 går kryssningsfartyget Birka Paradise, Östersjöns enda renodlade kryssningsfartyg, in i docka för en ansiktslyftning och underhållsarbete. I samband med detta kommer rederiet att utrusta fartyget med nya digitala skärmar i bar och tax free-butiker.

Huvudsyftet är att underlätta informationen till gäster och att öka försäljningen ombord. Smartsign, som under fyra år har levererat mjukvara till rederiet, får nu utökat förtroende för en total systemlösning för både terminal och fartyg.

– För oss är Birka Paradise en tung referens och en attraktiv marknadsplats där vi kan visa upp hur bra produkter vi har inom digitalt signage, säger J ohan Hårdén , vd på Smartsign AB.

– Birka Paradise är för många synonymt med ett kryssningsfartyg som ger lite mer och det förpliktar naturligtvis att ha en modern teknik med digital skyltning för våra kunder, säger Lars Näslund, vd på Birka Cruises.

Smartsign grundades 1998 och är en leverantör som utvecklar och säljer programvara för fjärrstyrning av digitala skärmar.

Programvaran är en paketerad svensk produkt och används idag inom både internkommunikation samt extern kommunikation.

I kundbasen finns bland andra Green Cargo, Forex Bank, Skandia, Outokumpu och flertalet skolor och kommuner

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111