23948sdkhjf

Rock & party på Tallink Silja

Tallink Silja fortsätter att erbjuda ett brett utbud av specialkryssningar. Bara under november och december radas hela sjutton specialavgångar upp.
Från partyklassikern Monday Bar till Whiskykryssningar, bokklubbsjubileum och Östersjöns enda Gaykryssning Club KAK. Under hela året har Tallink Silja mer än 70 specialkryssningar för alla smaker och intressen.

Höstmörkret är som gjort för korta avbrott från vardagen. Tallink Silja erbjuder även under hösten och vintern en uppsjö av härliga alternativ till havs.

Partyklassiker som Monday Bar bjuder in till sin 28:e specialkryssning i rad, denna gång med luciafirandet i fokus.

Östersjöns enda Gaykryssning Club KAK bjuder som vanligt på stjärnspäckade uppträdanden på Östersjöns största nöjeskryssare Galaxy; nu med 80-talsikonen Samantha Fox, Magnus Carlsson och Lili & Susie bland många andra.

Avsevärt hårdare musiktoner utlovas på Bandit Boat X, Rocki´n the Galaxy och Sabatonbåten med live hårdrock och metal i högtalarna.

Med 107,5 flyttar Stockholms enda dansgolv ut på Östersjön med en rad kända DJ´s och för den som söker något lugnare i musikväg är Vinylkryssningen ett självklart alternativ.

Förutom renodlade musik- och partykryssningar erbjuder Tallink Silja även Spraydatekryssningen på Galaxy under ledning av Peter Siepen; en spännande och amorös kryssning med speed-dating, danskurser, klädpoker och andra härliga inslag.

Mat och vinkryssningen är ett måste för alla gourmeter. Sköna vinprovningar och goda maträtter utlovas under ledning av prisbelönta sommelierer och vinimportörer. Även Whiskykryssningarna går i njutningens tecken med den gyllene drycken i fokus.

Förutom mat- och dryckeskultur bjuder Tallink Silja även in till kultur av det mer klassiska slaget. Sällskapsliv till sjöss har ett fullspäckat temaprogram med en hel del poesi i både ord och toner.

När Bonnier bokklubb firar 40 år görs det med besked. Ombord på denna kryssning finns författare som Håkan Nesser, Björn Ranelid och Katarina Wennstam bland andra.

Lill Lindfors står för den musikala underhållningen.

Mer information om respektive specialkryssning finns på: www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.344