23948sdkhjf

Ystad firar Citytunneln

Måndag 29 november till söndag 12 december pågår en sms-tävling ombord på Skånetrafikens alla nya Pågatåg.
I varje tågset finns 22 TV-skärmar. I skärmarna rullar en slinga där resenären uppmanas sms:a det ord man mest förknippar med Ystad.

Uppmaningen kommer att visas 1 512 gånger och beräknas kunna nå drygt 600 000 potentiella resenärer. En jury bestående av representanter från Ystads kommun och reklambyrån Werb utser tio vinnare som tävlar om fina upplevelser i Ystad.

– Vi vet att många sitter med sina mobiltelefoner och sms:ar på tågen. Vi vet också att många sms-röstar i olika tävlingar, så varför inte delta i vår tävling och ha chans att vinna fina priser? Vi ser aktiviteten också som en liten test och marknadsundersökning – man uppmanas sms:a in det ord man mest förknippar med Ystad, berättar Itta Johnson , marknadsstrateg på Ystads kommun.

Från invigningsdagen 4 december till söndagen den 12 december kommer 18 representanter från Ystad och Österlen att finnas på Triangelns köpcentrum.

– Vi vill fira med Malmö och Skåne. Ystad har fina förbindelser och ännu bättre blir de med de nya anslutningarna och avgångarna som kommer nästa sommar. Men, vi vill redan nu passa på och bjuda på ett smakprov på vårt goda liv och inspirera till besök hos oss, säger Itta Johnson.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063