23948sdkhjf

HotelWeek är här igen

Torsdag 2 december startar åter hotellveckan, HotelWeek. I år finns mer än 7 000 hotellrum att boka för 250 kronor per person och natt inklusive frukost.
Årets HotelWeek har fler hotell än tidigare och förutsättningarna för att lyxa på hotell är större än någonsin. Konceptet HotelWeek är ett initiativ av hotellbokningssajten HotelSpecials.se.

Under HotelWeek kan vem som helst boka fyrstjärniga hotell över hela Sverige för 250 kronor per person och natt inklusive frukost. Kampanjen startar torsdag 2 december 09:00 och pågår under tio dagar. Bokningarna gäller med ankomst 1-9 januari 2011.

– Förra årets HotelWeek blev succé och det tar vi med oss och satsar ännu hårdare i år. Vi har ökat antalet hotell och rum med ca 50 procent jämfört med förra året. Vi såg också till att det finns ännu fler populära spahotell, slott och riktigt bra stadshotell med i utbudet, säger Fredrik Jansson , projektledare för HotelWeek.

Hotellen som är med i HotelWeek har alla minst 4 stjärnor och ligger utspridda över hela Sverige. Sammanlagt finns mer än 7000 rum att boka på spahotell, slott, herrgårdar och lyxiga stadshotell. Bland dem flera av Sveriges mest välkända hotell från flera av de stora hotellkedjorna.

– Det är nästan för bra för att vara sant men det är inga konstigheter. Bara väldigt bra hotell till ett fantastiskt pris. Perfekt efter julhelgerna för att varva ner, säger Fredrik Jansson.

HotelWeek lanserades första gången i Sverige under 2009 av HotelSpecials.se. Under 2009 deltog sammanlagt 50 hotell som erbjöd 4 500 hotellrum med kraftig rabatt. Nu är det dags för den andra upplagan av HotelWeek i Sverige.

HotelSpecials.se är en av de största sajterna för att boka hotell i Sverige. Sajten är specialister på hotellbokningar för fritidsresenärer som söker ett hotell eller weekendpaket i Sverige och Danmark.

HotelSpecials.se samarbetar med de största hotellkedjorna i Sverige och de bästa fristående hotellen. Sammanlagt finns idag över 500 hotell i Sverige och Danmark anslutna till HotelSpecials.se.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063