23948sdkhjf

Rosa Bussarna och Kilroy samarbetar

För första gången någonsin startar Rosa Bussarna ett samarbete med en resebyrå – Kilroy travels. De välkända Rosa Bussarna, som i snart 40 år har rullat på vägarna i Indien och Afrika, finns nu också i Asien, Europa, Latinamerika, USA och Oceanien.
De har nu även resor där allt boende sker på hotell. Samarbetet grundar sig i en till stor del gemensam målgrupp.

Det handlar om människor, unga som gamla, som vill besöka platser bortom de sedvanliga turiststråken, dela sina upplevelser med likasinnade och inte alltid välja den enkla och bekväma vägen.

Rosa Bussarna startades 1972 och sedan dess har cirka 20 000 människor utforskat 117 olika länder i de färgglada bussarna.

Att åka med Rosa Bussarna är en helt unik reseupplevelse som bäst kan beskrivas som ett slags äventyrscharter. Det innebär spännande äventyr och personliga utmaningar å ena sidan, och stark gemenskap och trygg reseguidning å den andra.

Under den gångna säsongen bestod resenärerna av hela 43 procent pinkare, det vill säga tidigare resenärer. De flesta åker själva, och får många goda vänner på vägen.

Jämfört med andra äventyrsresor som Kilroy säljer, är grupperna större (cirka 20-30 resenärer) och består av i stort sett bara svenskar. Eftersom man sover, äter och upplever allt tillsammans, ger detta en fantastisk sammanhållning.

Den första rosa Kilroy-bussen avgår i vinter och resebyrån säljer ett mindre antal utvalda turer till att börja med.

Det är ett tillfälle för den som tillsammans med andra Kilroy-kunder vill stå öga mot öga med en bergsgorilla i Uganda, sova under Saharas stjärnhimmel eller utforska de storslagna bergsområdena i Sydamerika.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078