23948sdkhjf

Boka Säfsen på Facebook

Nu lanserar Säfsen Resort en bokningsapplikation på Facebook. Som medlem på Säfsens Facebook-sida får man erbjudanden på upp till halva priset på resor under hela året.
Erbjudandena går endast att boka via Facebook och om man gillar Säfsen.

– Vi vill ge ett mervärde till våra vänner på Facebook. Dessutom är det enkelt för våra gäster att boka i ett forum som de redan använder, säger Christer Rosén , vd på Säfsen Resort.

Säfsen Resort har funnits på Facebook i snart två år. Nu har man skapat en bokningsapplikation med särskilda Facebook-erbjudanden enbart för sina vänner i forumet.

– Många av våra stamgäster och ambassadörer finns på Facebook. Deras engagemang är mycket betydelsefullt för oss och vår utveckling, därför har vi skapat en bokningsapplikation med erbjudanden enbart för dem, säger Christer Rosén.

Samtidigt som den nya bokningsapplikationen lanseras öppnar Säfsen för vintersäsongen 2010/2011. I år har man satsat extra mycket på barnen: Barn mellan fem och tolv år kan i år köra miniskoter, äta barnbuffé och åka i ett eget längdspår – Filurspåret.

Dessutom har organisationen Friends, som arbetar mot mobbning, utbildat Säfsens personal.

Ett annat exempel där Säfsen satsar på trivsel och umgänge är de nya Dalen-stugorna med upp till tolv bäddar. Kompishusen är perfekta för stora familjer, kompisfamiljer och generationssemestrande.

– Boendet är viktigast, det säger våra kunder i alla undersökningar vi genomför. Så där har vi satsat mycket.

– Roliga aktiviteter för familjen är att åka hundspann, en pirrig pulkabacke, Snowpark, och såklart utförsåkningen med flera barnvänliga backar. I år har vi också bättre snökanoner och ytterligare ett Filurum lekrum för barn i olika åldrar i Säfsen Alpin, säger Christer Rosén.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078