23948sdkhjf

Navigon ordnar stöd för iPad

MobileNavigator 1.7.0 erbjuder sju nya funktioner och förbättringar. Nu erbjuds bland annat stöd för iPads större skärm och integrering med Michelin Red och Green guide så att gastronomer lätt hittar de allra bästa restaurangerna.
Nya möjligheter att själv uppdatera kartor och information och dela med sig till andra kommer också förbättra kartinnehållet.

MobileNavigator 1.7.0 för iPhone och iPad får en rejäl uppdatering där det bästa av Navigons navigationsteknik nu finns tillgängligt direkt i applikationen.

Nyheterna och förbättringarna, som är kostnadsfria för dig som redan köpt applikationen, gör det enklare att både navigera och planera dina resor.

* Stöd för iPad. Navigons MobileNavigator erbjuds nu, som första mobila navigationsapplikation, även för iPad. Applikationen köper du precis på samma sätt som för iPhone men på iPadens större skärm kan du enklare navigera, planera resor och få en bättre överblick över rutter och annan information. Du kan enkelt flytta sparade positioner mellan din iPad och iPhone.

* Active Lane Assistant. Genom tydliga animeringar direkt på skärmen får du exakta instruktioner om vilken fil du ska byta till och var du bäst gör det. Detta är första gången en liknande funktion erbjuds i en mobil navigationsapplikation och vill man är det enkelt att avaktivera och aktivera funktionen manuellt.

* Map Reporter. En ny funktion som gör det möjligt för dig att direkt ändra eventuellt felaktiga uppgifter som gatunamn, hastighetsbegränsningar, enkelriktade gator eller liknande. Informationen kan sedan skickas in till Navigon för uppdatering av kartmaterialet. På sikt kommer detta att ge avsevärt bättre uppdaterat kartmaterial tack vare användarnas expertkunskaper.

* Michelin Red och Green Guide. De välkända guiderna från Michelin innehåller över 51 000 recensioner på hotell och restauranger i 24 länder. I applikationen hittar du självklart plats och kontaktuppgifter samt detaljerade beskrivningar och recensioner med bilder. Green guide är motsvarigheten för sightseeing och innehåller 19 300 tips på sevärdheter i 24 länder. Guiderna finns tillgängliga som In App köp och erbjuds på Engelska, Franska, Tyska, Italienska, Spanska och Holländska.

* Bättre utseende med Retina Display. MobileNavigator uppdateras nu också för att dra nytta av den bättre skärmen i iPhone4. Användarupplevelsen blir bättre genom applikationen nu även visar kartan och POIs högupplöst.

* Information direkt i enheten. MobileNavigator erbjuder nu också en funktion där du kan få information om uppdateringar och andra viktiga nyheter direkt inne i applikationen. Ett nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden och annan viktig information via e-post finns också bland nyheterna.

* Utökad Traffic Live. Funktionen Traffic Live, som ger aktuell information om trafikläget där du är finns nu även tillgängligt i Ungern, Polen, Irland och Slovenien.

Navigon MobileNavigator 1.7.0 för iPhone och iPad finns tillgängliga i AppStore nu som en kostnadsfri uppdateringar för befintliga användare. Priset för nya användare är också reducerat med upp till 30 procent fram till den 6 januari 2011. Samma nedsatta pris gäller också för vissa tillägg som kan köpas inne i applikationen.

Priser :

iPhone med kartor för EU – 590 kr (normalpris 899 kr)

iPhone med kartor för Norden – 490 kr (normalpris 699 kr)

In App, tillägg och funktioner (köps direkt inne i applikationen):

ViaMichelin Restaurants & Hotels (red) - 150 kr (normalpris 199 kr)

ViaMichelin TravelGuide (green) - 110 kr (normalpris 149 kr)

Navigon erbjuder under samma period ett reducerat pris på MobileNavigator för Android och Windows Mobile telefoner. Uppdateringen av applikationen ovan gäller dock i nuläget bara iPhone-versionen.

Android EU - 590 kr (normalpris 899 kr)

Android Region - 395 kr (normalpris 599 kr)

WiMo EU - 590 kr (normalpris 899 kr)

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078