23948sdkhjf

Ehrenberg får nya kunder

PR-byrån Ehrenberg Kommunikation utökar kundkretsen. Tourism Ireland och Golf und Wellneshotel Balmer See är nya kunder hos den tysk/svenska byrån.
Tourism Ireland är Irlands officiella turistorganisation som också innefattar den del av ön som är Nordirland.

Ehrenberg Kommunikation vann upphandlingen om Tourism Irelands PR-arbete i både Sverige och Norge, under 2011 med option på ytterligare ett år.

Under 2011 kommer byrån också genomföra PR-insatser i Sverige och Danmark för den nordtyska golfresorten Golf und Wellneshotel Balmer See, beläget på den nordtyska ön Usedom.

– Vi ser fram emot att börja arbeta för dessa kunder. Irland och Nordirland är oerhört mångfacetterade turistländer som kan erbjuda något för alla, säger Magnus Ehrenberg , vd och ägare.

– Med Balmer See kan vi lägga ytterligare en familjeresort till vår kundkrets. Med dessa nya kunder stärker vi också Ehrenberg Kommunikations position som ledande pr-byrå i Öresundsregionen inom turism och resenäringen.

Företagets arbete för Tourism Ireland kommer att bestå av såväl sociala mediekampanjer som klassiska pr-aktiviteter med målet att få fler svenska och norska besökare till ön.

För Golf und Wellnesshotel Balmer See blir arbetet en del i en dansk/svensk satsning för att öka antalet golfande besökare från dessa länder.

Ehrenberg Kommunikation är en PR- och kommunikationsbyrå med fokus på turism, transport och logistik. Sedan 1993 erbjuder byrån klassisk public relations service på de tyskspråkiga och skandinaviska marknaderna även för internationella kunder.

Sedan 2000 agerar Ehrenberg dessutom inom området public affairs. Ehrenberg Kommunikation har sitt huvudkontor i Lübeck. Företaget, som leds av ägaren själv, har sitt skandinaviska huvudkontor i Malmö och därutöver kontor i Köpenhamn, och Oslo.

Dessutom har Ehrenberg Kommunikation ett brett nätverk av partners i bland annat de baltiska länderna, Finland och Polen samt i västra Europa och Sydafrika.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11