23948sdkhjf

Krogprofil ny chef hos Scandic Malmen

Den kände krogprofilen Daniel Pettersson blir ny restaurangchef på Scandic Malmen.
Scandic Malmen har sedan renoveringen 2009 med Lilla Hotellbaren och hotellets nya Bistro blivit en naturlig del av Södermalmspulsen i Stockholm.

Hotellet är i dag en viktig varumärkesprofil i Scandics portfölj och sedan den 3 januari är det den välkände krögaren Daniel Pettersson som basar över restaurangverksamheten.

Daniel Pettersson ska ytterligare förfina upplevelsen av hela hotellet genom att bidra med inspiration, förnyelse och perfektion i restaurangerna.

– För egen del känns det här superspännande. Jag har följt hur Scandic på senare år, genom både Anglais och Malmen, visat att det går att driva individuella restauranger i hotellkedjeformat, säger Daniel Pettersson .

– Det är en inspirerande utmaning att vara med och lyfta detta ytterligare och jag vill skapa den höga kvalitetsstämpel som hotellrestauranger har internationellt.

Daniel Pettersson är en välkänd profil i Stockholms restaurang- och krogvärld, främst som delägare och krögare för restaurangerna Esperanto och Råkultur – två restauranger som hyllats av både internationella och nationella krogrecensenter.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063