23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RT-Forum
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Krogprofil ny chef hos Scandic Malmen

Den kände krogprofilen Daniel Pettersson blir ny restaurangchef på Scandic Malmen.

Scandic Malmen har sedan renoveringen 2009 med Lilla Hotellbaren och hotellets nya Bistro blivit en naturlig del av Södermalmspulsen i Stockholm.

Hotellet är

i dag en viktig varumärkesprofil i Scandics portfölj och sedan den 3 januari är det den välkände krögaren Daniel Pettersson som basar över restaurangverksamheten.

Daniel Pettersson ska ytterligare förfina upplevelsen av hela hotellet genom att bidra med inspiration, förnyelse och perfektion i restaurangerna.

– För egen del

känns det här superspännande. Jag har följt hur Scandic på senare år, genom både Anglais och Malmen, visat att det går att driva individuella restauranger i hotellkedjeformat, säger

Daniel Pettersson

.

– Det är en inspirerande utmaning att vara med och lyfta detta ytterligare och jag vill skapa den höga kvalitetsstämpel som hotellrestauranger har internationellt.

Daniel Pettersson

är en välkänd profil i Stockholms restaurang- och krogvärld, främst som delägare och krögare för restaurangerna Esperanto och Råkultur – två restauranger som hyllats av både internationella och nationella krogrecensenter.

/KL

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web03