Scandic Malmen har sedan renoveringen 2009 med Lilla Hotellbaren och hotellets nya Bistro blivit en naturlig del av Södermalmspulsen i Stockholm.
Hotellet äri dag en viktig varumärkesprofil i Scandics portfölj och sedan den 3 januari är det den välkände krögaren Daniel Pettersson som basar över restaurangverksamheten.
Daniel Pettersson ska ytterligare förfina upplevelsen av hela hotellet genom att bidra med inspiration, förnyelse och perfektion i restaurangerna.
känns det här superspännande. Jag har följt hur Scandic på senare år, genom både Anglais och Malmen, visat att det går att driva individuella restauranger i hotellkedjeformat, säger
.
– Det är en inspirerande utmaning att vara med och lyfta detta ytterligare och jag vill skapa den höga kvalitetsstämpel som hotellrestauranger har internationellt.
Daniel Petterssonär en välkänd profil i Stockholms restaurang- och krogvärld, främst som delägare och krögare för restaurangerna Esperanto och Råkultur – två restauranger som hyllats av både internationella och nationella krogrecensenter.
/KL