23948sdkhjf

Kubanskt tema på Viking Line

Vinterns underhållningskoncept Dance Revolución sprider under perioden 16/1 - 13/2 karibiska rytmer på Viking Lines fartyg.
Över hundra kubanska musiker och dansare bjuder på karibisk underhållning ombord. Det karibiska temat präglar både restaurang- och taxfree-utbud som utökas med kubanska rätter, cigarrer och rom.

Mitt i den kallaste vintern i mannaminne kommer 140 kubanska artister att sprida varm karnevalsyra 16 /1-13/2 på Viking Cinderella, Gabriella, Mariella, Isabella, Amorella och Viking XPRS.

Redan vid incheckningen möts resenärerna av kubansk musik och karibiskinspirerade dekorationer.

Ombord underhåller sång- och dansgrupper som salsakungen Adalberto Álvarez och hans band, sång och dansgruppen Charanga Forever, populära Tumbao Habana, vokalisten Osdalgia och Yumurí y sus Hermanos.

Viking Line-resenärer är vana vid temaunderhållningar, men den här gången har rederiet tagit den ett steg längre, underhållningen sker inte bara i nattklubben utan dans och uppträdanden sker överallt på fartygen och passagerarna har möjlighet att delta och lära sig grunderna i latinodans.

– Bra underhållning har alltid varit en viktig del av vår produkt och nu får den helt nya dimensioner i och med produktioner som Dance Revolución, säger Viking Lines koncernchef Mikael Backman .

Under temaveckorna erbjuds en Ship's Special Menu i à la carte-restaurangerna med karibiskt inspirerade rätter som tonfisk ceviche, pilgrimsmussla, sotad entrecôte, svärdfisk och jamaikansk kryddmarinerad fläskfilé och mycket mer.

Även i barerna är det karibiskt tema och drinklistan utökas med ett antal typiska romdrinkar. Taxfreesortimentet förstärks med kubanska cigarrer och ett utökat sortiment av rom, öl och kubansk musik.

Dance Revolución produceras i samarbete med produktionsbolaget Leningrad Cowboys, som också själva kommer att uppträda två gånger under temaveckorna: 10/2 på Isabella, på väg från Åbo till Stockholm, och 11/2 på Mariella, på väg från Stockholm till Helsingfors.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078