23948sdkhjf

årets Ametist utses snart

Nu är det snart dags att utse Årets Ametist 2011, Informus pris till den Bästa hemsidan i mötesbranschen .
Juryn gör just nu sin slutbedömning och vinnaren presenteras den 19 januari på Konfex i Kista. Fram till prisutdelningen kan alla vara med och tävla om en weekend på Nova Park genom att gissa vem som kommer att vinna.

Årets Ametist , som i år delas ut för femte gången, premierar hemsidor bland hotell och konferensanläggningar i Sverige som är säljande, informativa, användarvänliga och aktuella. Vinnaren utses av en jury med representanter från mötes- och mediabranschen.

Årets finalister är Bjertorp Slott, Gothia Towers, Högbo Brukshotell, IVAs Konferenscenter, Kristina Konferens & Hotell, Rånäs Slott, Sigtunahöjden Hotell & Konferens, Stora Brännbo Konferens och Hotell, Sälens Högfjällshotell och Södertuna Slott.

Men det finns fler vinnare den 19 januari. Just nu pågår en tävling som handlar om att gissa vem av dessa tio som blir Årets Ametist.

– Vi bjuder in alla att vara med och granska och bedöma hemsidorna, säger Mikael Bengtson på Informus.

– De som kommer till samma slutsats som juryn har chans att vinna en härlig spaweekend för två på Nova Park i Knivsta eller en middag för två på Sigtunahöjden.

Tävlingen pågår på www.aretsametist.se och är öppen fram till prisutdelningen börjar den 19 januari.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078